guldkatt


Guldkatt ett två tre fyra

Fotbollen har uppehåll så träning har uteblivit i hela fyra veckor nu, inte bra! Dock har äntligen gympan dragit igång så igår rörde jag mig för första gången på alldeles för lång tid. Det var riktigt kul, massa sporter och tävlingar, dock har jag träningsvärk i mage och rygg efter 30 situps med medicinboll, borde inte va så då jag varje kväll gör minst 60 situps (helt sant faktiskt). Det måste varit den extra tyngden som gjorde det. Hade svenskaprov idag, gick bra tror jag, hoppas jag. Pluggade även idag, har prov imorgon också, drygt. Eller ja.. plugg vet jag inte om jag kan kalla det. Har ingen ork längre. Får sätta i batteriet till min lyckokatt så den kan få stå och vifta armen under natten och ge mig tur. Nu blir det sängen. God natt. 


Nytt hus, nytt liv, nytt jobb

Sjukanmälde mig när jag vaknade i morse. Huvudvärk och halsont är inte ett bra tecken. Åkte iaf till skolan en stund för att prova studentmössa. Min kommer va så jäkla fräsig. Beställde även ett champangeglas, en tuta och en penna (vattenfast). Skulle tydligen va bra o ha. Mitt namn kommer även så på glaset. Snart bara ett halvt år kvar. Längtar så in i helvete. Gött är iaf att jag blev erbjuden jobb, efter 3 veckor av min 4 veckor långa praktik. Har redan jobbat 17 timmar och jag ska även jobba extra till helgen, är då uppe i 22 timmar. Dessutom ska jag jobba en helg till innan första lönen kommer, om den kommer första månaden vill säga. Kommer då ha jobbat 32 timmar, säg då att jag får 50kr/timmen, det är 1600 spänn, vet ju faktiskt inte hur mycket jag kommer tjäna än, lite läskigt faktiskt. Jaja, jag får ta ett snack med Jan Banan sen.

Åkte till båten med mamma och lillebrorsan förut, vi mastade av båten (tog bort masten). Pappa skulle egentligen göra det idag men det kom annat ivägen, så vi gjorde det åt honom, han blev glad. Efter det bjöd mamma på mat på mc donalds, va inte så sugen på det dock, men det va ganska gött ändå. Vet inte vad som hänt med min aptit. Jag äter inte alls mycket längre. Det är iofs bra, för nu går jag äntligen ner i vikt. Vissa dagar har jag bara ätit ett par mackor. Idag t.ex. åt jag en macka, en liten påse godis och en hamburgare med äpple, å inget mer. Konstigt det där. Avmastningen tog typ en timme och det va 3+, jag frös arslet av mig och kommer förmodligen bli riktigt sjuk imorgon. Usch.

Efter allt jobb o slit med masten åkte vi till vårt nybyggda hus. Det är en månad och två veckor kvar innan det är helt klart, men jag har ändå kunnat va inne i mitt rum och usch så litet det är. Kommer inte få plats med alla mina saker, får se hur vi gör åt saken, dock valde jag det själv eftersom jag kommer få ett eget badrum, resten av familjen kommer att sova på övervåningen och de kommer ha ett badrum där, så det på undervåningen som ligger bredvid mitt sovrum kommer jag få ha för mig själv. Skönt. Allra helst skulle jag vilja flytta hemifrån, men det går ju inte på ett bra tag.. Synd det. Jaja, jag kan se sjön från mitt rum, inte fel det. Nu ska jag dricka en kopp te, TJA!


höst höst höst

Gul, orange och röd.
Sol, vind och kyla.
Vantar, mössa och halsduk.
Mysig är hösten.

RSS 2.0